Uit de vergaderingen van de LOCATIERAAD op 20 maart en 24 april

Geplaatst op: 29-05-2019

• De heer M. van Rijt zal namens de locatie Coevorden zitting nemen in het bestuur van Immanuel. We wensen hem veel succes bij zijn werkzaamheden en hopen op een goede samenwerking met de locatieraad.
  • De Actie Kerkbalans 2019 is goed verlopen en inmiddels afgerond.
  • Er wordt een nieuw sleutelplan ontwikkeld voor alle sloten in de kerk, het parochiecentrum en het Antoniusgebouw.
  • Onderzocht wordt of er een geschikte locatie is voor strooiveldje op onze begraafplaats De Loo.
  • Er is een nieuwe verwarmingsketel geplaatst in de kerk.
  • Er zijn gordijnen opgehangen in de tussenruimte tussen het Antoniusgebouw en de kerk om geluidsoverlast te voorkomen.
  • Er zal een kleine Mariakapel gebouwd worden achter de kerk bij het  Antoniusgebouw.
  • Er is weer houtworm aangetroffen in de kerk. Deze zal bestreden worden.
  • De locatieraad heeft besloten dat de paaskaarsverloting dit keer bestemd zal worden voor de beheercommissie van het Antoniusgebouw. De verloting zal met Pinksteren plaatsvinden.
  • De locatieraad gaat onderzoeken of de veiligheid in en om onze gebouwen in orde is.