Nieuwsbrief Immanuelparochie

Geplaatst op: 23-12-2021

De vierde nieuwsbrief van de Immanuelparochie is verstuurd naar parochianen van de Immanuelparochie.
In de nieuwsbrief vindt u onder andere het rooster van vieringen van Kerstmis in onze parochiekerken.
Na de afgekondigde lockdown hebben de Nederlandse bisschoppen de maatregelen voor kerken aangescherpt.
Verdere informatie hierover leest u in de nieuwsbrief.

Wilt u de vieringen van Kerstavond, Eerste Kerstdag en Tweede Kerstdag volgen
via de livestream vanuit de H. Willibrorduskerk
kan dat via deze link naar het YouTubekanaal van de Immanuelparochie.

De nieuwsbrief is een initiatief van het parochiebestuur en het pastoresteam.
Op deze manier hopen wij u te kunnen informeren over actueel nieuws
in onze parochie en geloofsgemeenschappen
naast de vertrouwde parochiebladen en onze website.

Mogelijk ontvangt u de nieuwsbrief voor de eerste keer,
we vullen ons adressenbestand steeds aan om zoveel mogelijk parochianen te bereiken.

Hebt u de nieuwsbrief ontvangen en wilt u deze doorsturen naar anderen dan mag dat uiteraard.
Hebt u de nieuwsbrief niet persoonlijk ontvangen maar wilt u wel op de mailinglist,
kunt u dit doorgeven aan het secretariaat van de Immanuelparochie: olv.parochie@hetnet.nl

We houden u via de nieuwsbrief en de website de komende tijd op de hoogte van alle coronamaatregelen.

Hartelijke groeten, parochiebestuur en pastoresteam

Mocht u de eerste nieuwsbrieftweede nieuwsbrief en derde nieuwsbrief niet hebben ontvangen, kunt u deze alsnog lezen via deze link.