Actie Kerkbalans 2021 in mei

Geplaatst op: 03-02-2021

Actie Kerkbalans is de jaarlijkse actie van de kerk om inkomsten te werven.
Inkomsten die nodig zijn om de deuren van onze kerken open te kunnen houden.
Eerder hebt u in het parochieblad kunnen lezen over de Actie Kerkbalans.

Actie Kerkbalans 2021 in mei
In voorgaande jaren werd Actie Kerkbalans in januari gehouden.
In het vorige parochieblad hebt u gelezen dat we onder meer door de aanhoudende coronacrisis
hebben gekozen om Actie Kerkbalans in mei 2021 te houden.
De kerkbijdrage van parochianen die een machtiging aan hun geloofsgemeenschap hebben afgegeven zal op de gebruikelijke termijn worden geïncasseerd.
Hebt u via internetbankieren een opdracht aan uw bank gegeven om de kerkbijdrage naar uw geloofsgemeenschap over te maken,
hopen we dat u ook in 2021 deze opdracht geeft of deze opdracht laat doorlopen.
Bent u gewend om uw bijdrage zelf over te maken dan vragen wij u dit ook in de komende maanden te blijven doen.

In mei van dit jaar willen we Actie Kerkbalans groots opzetten en alle parochianen ouder dan 18 jaar persoonlijk benaderen.
Alle parochianen die in de ledenadministratie staan ingeschreven krijgen een brief.
Daar waar een echtpaar in het verleden samen werd benaderd,krijgt men nu persoonlijk een brief evenals de jongeren vanaf 18 jaar.

Door alle parochianen ouder dan 18 jaar persoonlijk te benaderen hopen we
de betrokkenheid van onze leden/parochianen bij de eigen, plaatselijke geloofsgemeenschap te vergroten.
Ook in de toekomst kunnen we dan samen Kerk zijn.

Mogelijk is uw gift aftrekbaar voor de belasting.
Wilt u meer informatie hierover neem dan contact op met de budgethouder van uw geloofsgemeenschap.

Geef je om je kerk, geef dan voor je kerk!
Mogen we op je steun rekenen als we in de maand mei Actie Kerkbalans houden?