Viering Allerheiligen en extra vieringen Allerzielen 2020

Di. 3 nov.

19.00  TT
Eucharistie

• Met Allerzielen zijn er extra vieringen in Nieuw-Schoonebeek, Weiteveen, Coevorden en ingepland.
    De parochianen die bereid zijn in deze vieringen voor te gaan, past grote dankbaarheid voor hun inzet.
  • Opgave vooraf is noodzakelijk.
  • Kerkgangers in Nieuw-Schoonebeek, Weiteveen en Coevorden kiezen tussen Allerzielen I, II en III.
  • Kerkgangers in Steenwijksmoer kiezen tussen Allerzielen I en Allerzielen II.
    In de Allerzielen-vieringen van Nieuw-Schoonebeek, Weiteveen en Steenwijksmoer worden in alle vieringen
    de namen van de overleden parochianen van de afgelopen twaalf maanden genoemd en alle gebedsintenties gebeden.
  • De familieleden die in Nieuw-Schoonebeek en Weiteveen naar de kerk zijn gekomen om het gedachteniskruisje en gedachteniskaars mee naar huis te nemen,
    kunnen dat – zoals gebruikelijk - doen aan het einde van de viering – voorafgaand aan de zegen of zegenbede.
  • In Coevorden worden de namen van de overleden parochianen van de afgelopen twaalf maanden gelezen in Allerzielen I en II .
    De gebedsintenties worden alleen gebeden in Allerzielen III.
    Precies zoals reeds staat aangegeven in het parochieblad van Coevorden.

-        We houden de komende weken het rooster aan dat afgedrukt staat in de parochiebladen.

-        Kerkgangers geven zich van te voren op bij de parochieadministratie. Bij de ingang van de kerkgebouwen worden door de gastheren en -dames de lijsten bijgehouden.

-        Bij het aantal van dertig kerkgangers gaat het steeds om een aantal exclusief het zogenaamde bedienende personeel (voorganger, lector, koster, streamteam, zangers, misdienaars, acolieten).

-        Mochten er in Nieuw-Schoonebeek, Weiteveen, Schoonebeek, Coevorden of Steenwijksmoer vooraf meer aanmeldingen dan dertig zijn,
         dan kunnen de parochianen verwezen worden naar de extra wekelijkse publieke H. Mis
         die iedere vrijdag - met ingang van 16 oktober 2020 – om 19.00 uur in de H. Willibrorduskerk in Coevorden gevierd zal worden