Parochie Immanuel, bedankt ! Namens Stichting Ananda Bhavan, Omwana Uganda, Bennie helpt Gambia en BEBO Bakery

‹ Terug naar overzicht

Geplaatst op: 09-10-2019

Graag willen wij u hartelijk danken voor de gift van € 1500,00 ten behoeve van onze projecten. Dankzij uw steun kunnen er belangrijke verbeteringen aangebracht worden in de intensive care van het Kurji Holy Family Hospital in Patna, India. Dat ziekenhuis wordt gerund door de Medische Missiezusters. Het richt zich voor het verlenen van medische zorg vooral op de allerarmsten die niet in staat zin om de kosten van een geneeskundige behandeling te betalen. Wij zullen u van de ontwikkelingen in ons werk op de hoogte houden
Hartelijke groet, Clara van de Schoof – Palmans, voorzitter   http://stichting-ananda-bhavan.tk/

Van Stichting Omwana Uganda ontvingen wij als dank voor de bijdrage aan hun projecten voor alle locaties van Immanuel deze mooie foto van Nienke Voppen met een groep Oegandese vrouwen die door de stichting worden geholpen en een opleiding tot naaister kunnen volgen. http://omwanafoundation.com 

De Stichting Bennie helpt Gambia wil u hierbij hartelijk bedanken voor de € 1500,- die zij mocht ontvangen uit de Vastenactie 2019. Hier zijn wij erg blij mee! De stichting zal dit geld overmaken naar 'Caring4Mobility', die in 2018/'19 werd opgericht door de stichting Transport4Transport en onze stichting. Er worden hiervoor rolstoelen, rollators, krukken en andere hulpmaterialen ingezameld. Ook speciaal voor kinderen! Alles wordt met onze containers naar Gambia verstuurd. In Gambia wordt een deel van deze spullen uitgeleend aan toeristen die daarvoor huur moeten betalen. Het grootste deel gaat echter naar Gambiaanse mensen die tijdelijk invalide zijn, maar ook naar geheel gehandicapten. Zo geven wij hun de mogelijkheid om mobieler te zijn.
Daarom nogmaals heel hartelijk bedankt,
team "Bennie helpt Gambia" www.benniehelptgambia.org & www.caring4mobility.org

Het bestuur van de Stichting BEBO Bakery wil u bedanken voor de gulle bijdrage van € 1500,00 die we van u mochten ontvangen.
Dit jaar hebben we de boeren in het noorden kunnen helpen aan landbouwgereedschap achter de tractor en een machine om maiskolven te verwerken zodat ze een maximale opbrengst en benutting van hun landbouwgewas kunnen krijgen. De kleine micro kredieten lopen voorspoedig en je ziet een toename in de omzet. De BEBO foundation in Ghana wordt steeds zelfstandiger en ze doen het naar Afrikaanse begrippen heel goed.
Nogmaals dank namens ons allen.
Henk Beukeveld, Jan Bouwhuis, Jan Mensink en Dick Kohrman
Stichting BEBO Bakery  http://bebobakery.com/

 


‹ Terug naar overzicht

Copyright © 2019 Immanuel Parochie  -  Powered by CouchCMS