100 jaar O.L.V. Koningin van de Vrede Weiteveen

Geplaatst op: 27-05-2019

Op 3 juni 1919 werd de kerk van de O.L.V. Koningin van de Vrede te Weiteveen, toentertijd Amsterdamscheveld geheten, plechtig enfeestelijk in gebruik genomen.Dankbaar viert onze geloofsgemeenschap het 100-jarig jubileum op vrijdag 31 mei, zaterdag 1 juni en zondag 2 juni 2019.

Vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni zal de presentatie van de film ‘Toen leeft nog!’ plaatsvinden, aangevuld met verhalen van vroeger. Ook zullen het kinderkoor ‘De Vrolijke Klanken’, dameskoor ‘akKOORd’ en het herenkoor acte de présence geven in de R.K.-kerk, Zusterweg 19 te Weiteveen. De film is te zien op vertoon van een toegangskaart.

Op zondag 2 juni 2019 om 10.30 uur vieren wij dit 100-jarig jubileum met een plechtige eucharistieviering. Onze bisschop, Mgr. C.F.M. van den Hout, pastoor T.T. Tjepkema en diaken F.J.M. Wielens zullen in deze viering voorgaan in de O.L.V. Koningin van de Vrede kerk aan de Zusterweg 19. Aansluitend aan de H. Mis wordt u uitgenodigd voor een gezellig samenzijn.

Zondagmiddag is er een gezellige middag voor jong en oud in de feesttent en het Veenloopcentrum.

U bent van harte uitgenodigd dit jubileum met ons mee te vieren.

Jubileumcommissie en Locatieraad

O.L.V. Koningin van de Vrede