Emeritus-pastoor Dominicus Ketelaar overleden

Geplaatst op: 22-12-2019

Op donderdag 5 december overleed emeritus-pastoor Dominicus Evenardus Ketelaar in Emmeloord in de leeftijd van 81 jaar.

Dominicus Ketelaar werd geboren op 28 september 1938 te Sneek; hij werd op 17 juli 1965 tot priester gewijd. In juli 2005 vierde pastor Ketelaar zijn 35-jarig jubileum als pastor van de parochie te Emmeloord;

Als emeritus heeft pastor Ketelaar als assistent-priester geassisteerd in meerdere parochies in ons bisdom. In mei 2009, op het Hoogfeest van Pinksteren, werd Dominicus Ketelaar benoemd tot assistent-priester in de toenmalige parochies van H. Willibrordus in Coevorden en H. Franciscus van Assisië in Steenwijksmoer; per 1 september 2010 werd hij ook benoemd voor de H. Bonifatius in Nw.-Schoonebeek, O.L.V. Koningin van de Vrede in Weiteveen en H. Nicolaas in Schoonebeek. Pastor Ketelaar heeft tot 1 september 2011 met tomeloze energie en veel enthousiasme gewerkt binnen ons  toenmalig interparochieel samenwerkingsverband Immanuel.

Dat Dominicus Evenardus Ketelaar voortaan in Gods Licht geborgen mag zijn.