Bezorging van het parochieblad

Geplaatst op: 17-07-2019

Het parochieblad wordt in onze parochie bezorgd door kinderen van de basisschool. Wij zijn blij dat jonge parochianen zich op deze manier willen inzetten voor de parochie. Meestal gaat het goed met de bezorging, soms gaat er iets mis. Neem dan contact op met Renate Meijer, tel 54 21 70, het parochiesecretariaat, tel. 54 12 76 of via olv.parochie@hetnet.nl.

Dit parochieblad nummer 2019-6  wordt nog rondgebracht door de vertrouwde bezorger van het afgelopen jaar, na de zomervakantie kan het zijn dat uw parochieblad wordt gebracht door een ander. Alle jongens en meisjes die het afgelopen jaar het parochieblad hebben rondgebracht willen wij hartelijk danken en de nieuwe bezorgers alvast veel succes toegewenst.