Vrijwilligers

Geplaatst op: 14-04-2019

Vrijwilligers

Zoals u wellicht weet is er sinds enige tijd een elektriciteitsaansluiting op ons parochiekerkhof. Deze aansluiting is gerealiseerd door Prolander. In de unit op ons kerkhof is nu ook elektriciteit en het snoeien van bijvoorbeeld de heg kan nu met een gewone heggenschaar worden gedaan. Herman en Rieks Wesseling, heel hartelijk dank voor het aansluiten van de elektriciteit in de unit.

De kerkhofploeg heeft twee nieuwe leden: Herman Bruins en Sjef Hermans, van harte welkom bij de groep. Ook de werkgroep gezinsvieringen heeft (nog) een nieuw lid: Petra Eikens – de Roo is al een tijdje lid van deze werkgroep maar is helaas de vorige keer niet genoemd. Gretha Prenger – Eikens heeft aangegeven te stoppen als vrijwilliger bij de werkgroep kerk-versiering; hartelijk dank voor de jaren dat je actief was binnen deze groep.