Muurplaat voor de urnenruimte in de urnenmuur

Geplaatst op: 03-03-2019

De muurplaten (black premium graniet) voor de urnenruimtes in de urnenmuur zijn betaald door de geloofsgemeenschap O.L.V. Koningin van de Vrede. Deze kosten worden doorberekend.

• een muurplaat kost € 100,-

de rechthebbende (familie) ontvangt een nota van de budgethouder van de geloofsgemeenschap voor de muurplaat.

• de rechthebbende (familie) neemt contact op met een steenhouwer voor het graveren op desbetreffende muurplaat. Dit kan zijn: Cuperus Gedenken (gedenkstenen) Emmen, telefoon 0591 – 658657. Men kan ook kiezen voor een andere steenhouwer.
  • voor de kosten van het demonteren, graveren en monteren van de muurplaat door desbetreffende steenhouwer ontvangt de rechthebbende (familie) een factuur van de steenhouwer.
  • voor het plaatsen van de as bus in de urnenmuur kan men de pastor benaderen om hierbij aanwezig te zijn.
  • Men dient dag en tijdstip van plaatsen altijd door te geven aan het parochie secretariaat.
  • na het beëindigen van het recht op het bewaren van de as bus

in de urnenmuur krijgt de rechthebbende de muurplaat in eigendom.

• ruiming van een as bus na het vervallen van het recht op bewaren van de as bus geschiedt door verstrooiing van de as op een strooiveld.