Contactpersonen in de geloofsgemeenschap

Geplaatst op: 01-12-2021

In de parochiebladen van de parochie Immanuel Zuidoost-Drenthe kan men de namen en telefoonnummers vinden van de contactpersonen van werkgroepen en besturen in de geloofsgemeenschap.
Altijd handig als men informatie nodig heeft of contact wil opnemen met de betreffende werkgroep.

Sinds jaar en dag leest men de naam van de heer Hennie Huser op pagina 2 van de parochie informatie.
Bij afwezigheid van de pastores kan men altijd bij een overlijden contact opnemen met de heer Huser.

De heer Huser heeft ons laten weten dat hij niet langer de contactpersoon is
met betrekking tot een overlijden binnen de geloofsgemeenschappen in het oosten van onze parochie.

Parochiebestuur, locatieraad en pastores willen de heer Huser hartelijk danken voor zijn jarenlange beschikbaarheid
als ‘achterwacht’ voor de pastores.

Hebt u een van de pastores nodig en kunt u hen niet bereiken,
kunt u bellen met de pastorie in Weiteveen, tel. 0524 – 54 12 76.
Dit telefoonnummer is doorgeschakeld naar de telefoon van Marjan Tholen – Platzer.