Uit de vergadering van de locatieraad - 5 september 2018

Geplaatst op: 31-10-2018

• Monumentenwacht heeft het jaarlijkse onderzoek naar de stand van het onderhoud van de kerk verricht. Ook heeft zij kleine reparaties uitgevoerd. Het rapport wordt nog afgewacht.
  • De bouw van het Antoniusgebouw vordert gestaag. Inmiddels is de vloer gestort, worden de toiletten betegeld en zijn de ramen geplaatst. Het behangen van de zaal zal ook door vrijwilligers gedaan worden, zodat we daarop weer kunnen bezuinigen. De locatieraad verwacht dat binnen afzienbare tijd duidelijk wordt, wanneer de oplevering van het gebouw kan plaatsvinden.
  • De actie Steentje bijdragen heeft al bijna het eindbedrag van € 5000,- bereikt. We danken alle gulle gevers voor hun bijdrage en het zou heel fijn zijn, als we het eindbedrag nog gaan halen voor de bouw klaar is.
  • De locatieraad heeft gesproken over het beheer en de exploitatie van het Antoniusgebouw en heeft besloten, dat in eerste instantie alleen kerkgerelateerde groepen gebruik kunnen maken van de zaal. Verder zal er een beheercommissie ingesteld worden.