Zondag 18 november 2018 om 10.00 uur – Mannenkoor Hollandscheveld te gast

Geplaatst op: 31-10-2018

De H. Mis op zondag 18 november a.s. begint voor één keer om 10.00 uur en de viering op zaterdagavond vervalt dat weekend.
Het Christelijk Mannenkoor Hollandscheveld komt voor de vierde keer naar Coevorden. Deze keer op zondag 18 november a.s., één van de laatste zondagen van het kerkelijk jaar. Op zondag 29 september 2013 zongen ze tijdens een eucharistieviering de vaste gezangen uit de Deutsche Messe. Omdat deze viering zowel voor de zangers van CMH als voor de parochianen een buitengewoon goede ervaring was, kwamen ze op 30 november 2014, de eerste Adventszondag, opnieuw naar onze vestingstad. Op zondag 5 juni 2016 waren ze voor de derde keer in ons midden. We vierden die dag als katholieken het feest van de H. Bonifatius, patroon van ons bisdom Groningen-Leeuwarden.