Uitnodiging voor het ADVENTSPROJECT 2017

Geplaatst op: 08-11-2017

Op zondag 3 december is het alweer zover.

De advent begint, dus ook het adventsproject van de

werkgroepen Gezinsvieringen en

Kinderwoorddiensten.

Ons adventsproject dit jaar heet

“Ga je mee naar Bethlehem ?”

We vertellen het kerstverhaal en beleven de reis mee

met Jozef en Maria.

Wil je ook meereizen en de verhalen horen ? Kom dan meedoen !

Ook gaan we samen wat leuks maken. Het belooft weer een heel fijne en leuke tijd te worden met elkaar.

Dit jaar is het een beetje anders dan andere jaren. Op de vierde adventszondag, 24 december, is er ’s morgens geen viering, want ’s avond is het namelijk al Kerstmis. Daarom hebben we dit jaar maar drie zondagen om samen iets leuks te gaan doen.

Er is elke week een kinderwoorddienst in de adventsperiode en wel op:

1e Adventszondag   3 december 2017 om 9.30 uur

2e Adventszondag 10 december 2017 om 9.30 uur

3e Adventszondag 17 december 2017 om 9.30 uur

Tijdens alle drie vieringen is er ook kinderoppas aanwezig. Ouders met kinderen die nog niet naar school gaan of te jong zijn om de gehele dienst in de kerk te blijven, kunnen hiervan gebruik maken. Deze kinderen mogen al vóór de dienst naar het parochiezaaltje gebracht worden.

Op Kerstavond zondag 24 december om 19.00 uur is er een gezinsviering waarbij het kinderkoor De Vrolijke Klanken zal zingen. Er is kinderopvang aanwezig, dus ook dan geldt: ouders met kinderen die nog niet naar school gaan of te jong zijn om de gehele dienst in de kerk te blijven kunnen hier gebruik van maken. Deze kinderen mogen al vóór de dienst naar het parochiezaaltje gebracht worden.

We hopen dat jullie allemaal komen, zodat we er samen weer iets leuks van kunnen maken!!

Met vriendelijke groet,

de teams van de kinderwoorddiensten en van de gezinsvieringen