Aanvangstijden op zaterdagavond en zondagmorgen
In de dorpen Nieuw Schoonebeek, Weiteveen, Schoonebeek en Steenwijksmoer is er ieder weekend een viering. De ene week een Eucharistieviering, de andere week een Woord- en Communieviering. In Steenwijksmoer en Schoonebeek beginnen de vieringen elke zondag om 11.00 uur. De tijden van de vieringen in Nieuw-Schoonebeek en Weiteveen wisselen elke drie maanden van de zaterdagavond 19.00 uur naar de zondagochtend 9.30 uur en omgekeerd.

In Coevorden is er ieder weekend zowel een eucharistieviering als een Woord- en Communieviering. In deze plaats begint de viering op zaterdagavond om 19.00 uur en op zondagochtend om 9.30 uur

Oproep.
Aan alle mensen die – om wat voor reden dan ook – niet op zaterdag maar op zondag naar de kerk willen of omgekeerd, of die op zondagmorgen 9.30 uur te vroeg vinden of 11.00 te laat, de volgende oproep. Blijf niet thuis, maar ga naar de viering in een nabijgelegen geloofsgemeenschap. U zult daar dezelfde voorgangers aantreffen en dezelfde liturgie in een ietwat andere vormgeving.

Doordeweekse vieringen

• In de kerk van Coevorden is er elke dinsdagavond om 19.00 uur een (eucharistie)viering
  • In de kapel van zorgcentrum Sint Franciscus te Coevorden is elke woensdag een viering om 09.30 uur
  • Elke derde woensdag van de maand is er om 19.00 uur een eucharistieviering in de kerk van Nieuw-Schoonebeek
  • Elke derde donderdag van de maand is er in de kapel van zorgcentrum Sint Franciscus een eucharistieviering om 18.30 uur. Aansluitend is er tot 20.00 uur aanbidding van het Allerheiligst Sacrament
  • Elke vierde woensdag van de maand is er een eucharistieviering in de kerk van Weiteveen
  • Als er een vijfde woensdag in een maand is, is er dan om 19.00 uur een eucharistieviering in Schoonebeek.

VIERINGEN PAROCHIEVERBAND IMMANUEL

14.00 uur  H. Mis in kapel Sint-Franciscus Coevorden 60 jaar Sint-Franciscus,

mgr. Van den Hout, pastoor Tjepkema en diaken Wielens

vr.   2 feb.

Maria Lichtmis – 19.00 uur  H. Mis in Coevorden – viering oprichting Immanuelparochie, mgr. Van den Hout, pastoor Tjepkema en diaken Wielens

za.   3 feb.

za. 24 feb.

zo. 25 feb.

Eucharistievieringen op doordeweekse dagen

Elke dinsdag................................ 19.00 uur, Coevorden (16 januari Liturgiegroep))

1e en 2e woensdag v.d. maand.   9.30 uur  Kapel Sint-Franciscus Coevorden

Donderdag 4 januari.................. 9. 30 uur     Kapel St. Franciscus Coevorden

Woensdag 10 januari.................  9.30 uur, Kapel St. Franciscus Coevorden

Woensdag 17 januari.......................                                                geen viering in Nw. Schoonebeek

Donderdag 18 januari................ 18.30 uur, Kapel St. Franciscus Coevorden

aansluitend aanbidding tot 20.00 uur

woensdag 24 januari..................... 19.00 uur    Weiteveen - vanaf 18.00 uur aanbidding

woensdag 31 januari..................... 19.00 uur    Schoonebeek

woensdag 14 februari Aswoensdag 19.00 uur  Nieuw-Schoonebeek

woensdag 21 februari.................... 19.00 uur    Nieuw-Schoonebeek

donderdag 22 februari................... 18.30 uur    kapel Sint-Franciscus Coevorden

...........................................................                       aansluitend aanbidding tot 20.00 uur

woensdag 28 februari.................... 19.00 uur     Weiteveen – vanaf 18.00 uur aanbidding

UITVAARTEN

Voor uitvaarten en dringende zaken kunt u contact opnemen met:

van

za. 20 januari

vr. 26 januari

za. 27 januari

vr.   2 februari

pastor F. Wielens..   tel. 06-24511066

za. 3 februari

vr.   9 februari

za. 10 februari

vr. 16 februari

pastor F. Wielens.  . tel. 06-24511066

za. 17 februari

vr. 23 februari

za. 24 februari

vr.   2 maart

pastor F. Wielens.  . tel. 06-24511066

Meenemen H. Hostie

vanuit de kerk naar zieken of ouderen thuis

Sommigen van onze kerkgangers nemen een klein doosje mee naar de kerk, waarin zij een H. Hostie ontvangen voor iemand die niet (meer) naar de kerk kan komen. Dat doosje heet - tussen twee haakjes - een pixus.

De pastores stellen het op prijs, dat parochianen zich zo inzetten voor mede- parochianen. Wij drukken echter de parochianen op het hart direct na de viering naar de ontvanger van de H. Hostie te gaan. Het is de bedoeling, dat de H. Hostie - na het bidden van een Onze Vader of een Wees Gegroet - direct genuttigd wordt. Geconsacreerde H. Hosties mogen alleen lange tijd in het tabernakel van de kerk worden bewaard. Daarbuiten is dat beslist niet toegestaan!  Mocht u geen pixus hebben, meld dat dan bij de pastores. Ook stellen de pastores het op prijs, dat er een lijst wordt samengesteld met de namen van de parochianen die de Heilige Communie meenemen voor iemand thuis.

Het pastoresteam