Meer leren over het geloof - 'Rondje lezingen van de zondag' - Start dinsdag 22 januari

Geplaatst op: 18-01-2019

Er is in onze parochie een groeiende behoefte om meer te weten te komen over het katholieke geloof. Daarom staan – net als de afgelopen drie jaar – ook in het kalenderjaar 2019 activiteiten geprogrammeerd. Voor alle duidelijkheid: het aanbod staat voor iedereen open. Jong en oud. Deelname is gratis. Je mag gerust één of twee keer komen. Met andere woorden: niet alle avonden hoeven gevolgd te worden. Alle activiteiten zijn bestemd voor de parochianen van de vijf geloofsgemeenschappen van onze Immanuelparochie en zeer zeker ook voor belangstellende niet-parochianen.

‘Rondje lezingen van de zondag’ – voor Pasen
In de weken voor Pasen gaan we ons - onder leiding van de sinds vorig jaar in Coevorden wonende theoloog Wouter van Voorst - een aantal keren een uurtje verdiepen in de lezingen van de komende zondag.
Plaats van samenkomst: kleine zaal van het parochiecentrum naast de Willibrorduskerk aan de Wilhelminasingel in Coevorden.
Tijdstip: 20.00-21.00 uur.
De data:
dinsdag 22 en 29 januari en 5, 12, 19 en 26 februari  - zes keer lezingen tijd door het jaar en
               5, 12 19, 26 maart en 2 en 9 april - zes keer lezingen in de Veertigdagen- of Vastentijd