Voedselbank Zuidoost-Drenthe blij met inzamelingsactie van de Immanuelparochie

Geplaatst op: 09-01-2019

Al meerdere jaren ontvangen wij van u aan het eind van het jaar geweldige giften in de vorm van houdbare producten voor onze cliënten van de Voedselbank. Telkens weer zijn wij blij verrast dat er mensen zijn die dit geheel belangeloos en zonder vooroordeel doen. Er is een gezegde: het komt uit een goed hart. Welnu daarvan kunnen we hier absoluut spreken en ik kan u zeggen dat wij u daar bijzonder dankbaar voor zijn. Mede door uw giften hebben wij al onze cliënten, zo vlak voor de Kerstdagen en Oud en Nieuw, wederom een fantastisch voedselpakket kunnen overhandigen. Niet alleen onze cliënten zijn u daar erg dankbaar voor, maar ook wij als vrijwilligers. Deze geweldige aanvulling op het voedselpakket voelt ook voor ons als een extra bonus. Nogmaals onze hartelijke dank voor uw gulle gave en wij wensen u allen een gezond 2019 toe.

Namens alle vrijwilligers Voedselbank ZOD
Afdeling Coevorden, H. Schipper