Informatie- en bezinningsavond Parochiële Caritas Instelling (P.C.I.) in Weiteveen

Geplaatst op: 17-07-2018

Informatie- en bezinningsavond Parochiële Caritas Instelling op woensdag 26 september in Weiteveen

Vorig jaar, 27 september 2017, op het feest van de Heilige Vincentius is er een avond belegd door de P.C.I. in oprichting. Inmiddels is de Parochiële Caritas Instelling opgericht. Ons bisdom heeft de instelling goedgekeurd en de opdracht gegeven om naar vermogen mensen zo goed mogelijk nabij te zijn als zij om welke redenen dan ook materieel tijdelijk in moeilijkheden en of nood zijn gekomen.

Op woensdag 26 september a.s. bent u van harte uitgenodigd om na de eucharistieviering in de kerk van O.L.V. Koningin van de Vrede in Weiteveen kennis te maken met het bestuur van de nieuw opgerichte P.C.I.. Aan de hand van de Werken van Barmhartigheid zal het bestuur van de P.C.I. zich presenteren. Duidelijk zal worden dat een P.C.I. behoort bij een vitale en aantrekkelijke parochie.

Het belooft een inspirerende avond te worden. U bent dan ook van harte uitgenodigd. Woensdag 26 september vanaf 19.45 uur in de parochiezaal naast de kerk.

Namens de P.C.I., Frans Wielens  diaken