Vieringen Hoogfeest Hemelvaart des Heren – donderdag 10 mei

Geplaatst op: 09-04-2018

In het oosten van onze Immanuelparochie zal er – net zoals anders - op Hemelvaartsdag, een viering zijn om 9.30 uur. Dit jaar in Nw. -Schoonebeek. In het westen van onze Immanuelparochie wijken we één keer af van wat we gewend zijn. Op deze dag zal er om 10.00 uur een Eerste Heilige Communieviering zijn in Steenwijksmoer. De jaarlijkse viering op Hemelvaartsdag in de parochiekerk van Coevorden komt daarmee te vervallen. Op de vooravond van Hemelvaartsdag, woensdag 9 mei a.s., zal er echter om 19.00 uur een H. Mis zijn in de kapel van St. Franciscus. De gebruikelijke eucharistieviering die ’s morgens wordt gehouden, komt te vervallen en wordt naar de avond van 9 mei a.s. verschoven. U bent op het Hoogfeest van de Hemelvaart des Heren allen van harte welkom zowel in de kapel op de vooravond, als in de parochiekerken van Nieuw-Schoonebeek en Steenwijksmoer op de eigenlijke dag.