Boete en verzoening

Geplaatst op: 09-04-2018

* Er zijn ook dit jaar in de Veertigdagentijd drie Passievespers met een boete-element. Omdat deze vespers gehouden worden op avonden in de Goede Week (26, 27, 28 maart a.s.) vervalt de doordeweekse H. Mis op dinsdagavond 27 april a.s. in de H. Willibrorduskerk te Coevorden.

* Na afloop van de eerste en de tweede Passievesper zal pastor Tjepkema geruime tijd in de St. Franciscuskapel te Coevorden blijven om – mocht u daar behoefte aan hebben - een persoonlijk gesprek met u aan te gaan. Plek van ontmoeting: in een kamer vlakbij de ingang van de kapel. U kunt dan ook het sacrament van boete en verzoening ontvangen. Ook tijdens de aanbidding op de avond van Witte Donderdag is pastoor Tjepkema tot middernacht aanwezig en zal beschikbaar zijn voor een (biecht)gesprek. Behalve deze vaste momenten kunt u ook op een ander moment dit sacrament ontvangen. Neem gerust contact op met de priester om een afspraak te maken.