AVOND over HONGERDOEKEN DONDERDAG 8 MAART 2018 IN SCHOONEBEEK

Geplaatst op: 19-02-2018

In de afgelopen jaren is in de Vastentijd door de VOM groep Immanuel in elke kerk een hongerdoek opgehangen. De hongerdoeken, gemaakt in verschillende werelddelen, vertellen elk hun eigen verhaal door symbolen en beelden uit het Zuiden.

In onze parochie hebben we een aantal hongerdoeken die we laten rouleren, zodat elk jaar in elke geloofsgemeenschap een ander doek wordt opgehangen. Ook vermelden we in de parochiebladen een korte uitleg bij elk doek. Op elk hongerdoek is heel veel te zien en er is veel over te vertellen. En dat gaan we dit jaar doen!

De VOM-groep Immanuel nodigt u van harte uit op donderdag 8 maart 2018 in de parochiezaal in Schoonebeek; diaken Frans Wielens wil samen met ons kijken naar enkele hongerdoeken en uitleg geven over de betekenis van wat we zien. De avond begint om 20.00 uur.