Bedankt voor uw steun aan de voedselbank in 2017

Geplaatst op: 09-01-2018

Dank u wel !

De Voedselbank is u, Katholieke gemeenschap hier in Zuidoost Drenthe, echt  oprecht dankbaar voor het feit, dat u ook in het afgelopen jaar 2017, uw steun aan ons heeft gegeven. Want uw steun is belangrijk. Behalve gemeentelijke subsidies zijn wij voornamelijk afhankelijk van giften en donaties van verenigingen, bedrijven, kerken, serviceclubs en particulieren. Zonder die steun zouden wij gewoon moeten sluiten.

‘Komt alles goed terecht?’, zo wordt regelmatig gevraagd. En die vraag zal ook wel eens bij u bovenkomen. Nu, 100% kunnen wij niet garanderen maar wel dat het overgrote deel terecht komt bij mensen, alleen gaanden en gezinnen, die het echt krap, heel krap hebben. En daar doen wij het voor en daar geeft u voor. En mede dankzij uw bijdrage, en die was deze keer echt geweldig, hebben deze mensen, onze cliënten, met Kerst iets extra's kunnen krijgen.

Nogmaals, hartelijk dank!

Namens het vrijwilligers team Coevorden, Henk Schipper