9-DAAGSE BEDEVAART LOURDES PER VNB LANCE 20 t/m 29 juli 2018

Geplaatst op: 14-12-2017

Bedevaartprogramma : Lourdes is thuiskomen

Onder het toeziend oog van Maria bezoeken ieder jaar vanuit VNB duizenden mensen met hun eigen verhaal en hun eigen rugzak Lourdes. De bijzondere en betekenisvolle plek, het samenzijn, de gesprekken en ervaringen die gedurende de bedevaart gedeeld worden, veranderen iedereen. Lourdes voelt als thuiskomen. In de bedevaarten van VNB staat betekenisvol ontmoeten centraal.

De ontmoeting met jezelf, de ontmoeting met een ander, de ontmoeting met die Ander. Voor elke bedevaart heeft VNB een evenwichtig programma met veel variatie samengesteld waarbij kwaliteit en deskundige begeleiding voorop staan. Tijdens de bedevaart gaan pastores voor in eigen  Nederlandstalige vieringen en wordt deelgenomen aan diverse plechtigheden zoals de sacramentsprocessie en de lichtprocessie.

Kun jij deelnemen aan deze reis?

Aan deze pelgrimsreis kunnen ook pelgrims deelnemen die voor hun mobiliteit volledig afhankelijk van een rolstoel en/of andere hulpmiddelen zijn en zich alleen met volledige ondersteuning kunnen verplaatsen. Bij de busreizen kunnen voor de overnachtingen onderweg geen eenpersoonskamers gegarandeerd worden. Toewijzing vindt plaats op volgorde van binnenkomst van de inschrijvingen.

Zorghotel

Je verblijft met onze deskundige vrijwilligers in het zorghotel waar wij je alle zorg en ondersteuning kunnen bieden. Een aantal kamers is aangepast. Een groot aantal faciliteiten is aanwezig zoals tilliften, hoog-/laagbedden, e.d. Houdt er rekening mee dat de zorghotels in Frankrijk minder ruim zijn van opzet en minder uitgerust zijn dan de zorghotels in Nederland.

Kijk op de website van de VNB: www.vnb.nl

Ook volgt er nog meer informatie in een volgend parochieblad.

Wij helpen jou graag verder, neem contact op met

Peter Wezenberg        T (0515) 44 48 50                  Zuid-West Friesland

Coby Sturkenboom    T (0516) 51 37 32                  Zuid-Oost Friesland