JONGERENWEEKEND TE APPELSCHA 24-26 NOVEMBER 2017

‹ Terug naar overzicht

Geplaatst op: 08-11-2017

Eerste jongerenweekend Jongerenplatform Bisdom Groningen-Leeuwarden voor jongeren van 16-26 jaar.

Kampeerboerderij Nijsingh,
Tilgrupsweg 5,

8426 SN Appelscha

€35 p.p. €60 voor twee gezinsleden.

Als de kosten jouw reden zijn om niet te komen, neem dan contact op met Piet Timmermans 06-24863901, want jij hoort er ook bij!

     

Opgeven bij:

l.winter@bisdomgl.nl

Tel. 050-4065888

 

Wat gaan we doen?

Ontmoeten, leren, vieren en ontspannen.

Over het thema:

The return of The King is een vette knipoog naar het beroemde verhaal uit The Lord of the Rings. Als het erop aankomt, gaat het om jouw band met de Koning. In het weekend van het hoogfeest van Christus Koning willen we als jongeren samen nadenken over hoe belangrijk ons geloof voor ons is. Wat heb je er aan in je dagelijks leven en als het moeilijk wordt? Het blijkt te gaan om de Koning zelf. Om een keuze voor jou en om jouw eigen keuze…

Het weekend is vooral gezellig. We willen als goede vrienden bij elkaar zijn. En als we nog geen vrienden zijn, willen we dat in dit weekend worden. Hopelijk is dit eerste weekend een succes en volgt er een reeks van weekends (twee per jaar) waarin we elkaar echt goed leren kennen en merken dat het mooi is om samen te geloven. Trouwens, als je niet zo gelovig bent, maar je vindt het wel leuk om met ons mee te doen, ben je evengoed welkom.

Naast de tijd die we met zijn allen doorbrengen, komen we bijeen in twee ‘sporen’, ingedeeld naar leeftijd. Bovendien kom je in een deelgroep met leeftijdgenoten. Alles is er op gericht dat we samen waardevolle vriendschappen kunnen opbouwen.

Daar maak je een weekend vrij voor!

 

Speciale gast is mgr. R. van den Hout, onze bisschop, die op zondag met ons de eucharistie komt vieren.

Piet Timmermans, dienstverlener Catechese en Jongerenwerk / bisschoppelijk gedelegeerde voor het onderwijs bisdom Groningen-Leeuwarden

050-40 65 888

What’s app: 06-24863901

p.timmermans@bisdomgl.nl

www.bisdomgl.nl


‹ Terug naar overzicht

Copyright © 2018 Immanuel Parochie  -  Powered by CouchCMS