Gebedsgroep de Emmaüsgangers

Geplaatst op: 26-09-2018

Gebedsgroep de Emmaüsgangers

Een paar jaar geleden, in oktober 2014, bestond onze gebedsgroep 25 jaar. We zijn begonnen bij de zusters. Zuster Maria ter Engelen, bij velen nog wel bekend, was de stuwende kracht. We hebben ons 25-jarig bestaan als groep gevierd met als hoogtepunt een eucharistieviering op de zaterdagavond en daarna een gezellig samenzijn met parochianen en genodigden in de parochiezaal. Door omstandigheden zijn wij de laatste tijd niet meer samengekomen. Wel misten we de mooie avonden van het samen bidden. We willen de draad daarom weer oppakken en komen twee keer per maand op maandag van 19.00 uur tot 20.30 uur bij elkaar in de kerk van Weiteveen. Het is steeds op de eerste en derde maandag van de maand, te beginnen op maandag 1 oktober 2018. U bent op deze avonden meer dan welkom. Wij nodigen u van harte uit.

Voor informatie kunt u contact opnemen met Annie Conen, telefoon 0524 – 54 21 93