Katholieke Vrouwen Gemeenschap Weiteveen

Geplaatst op: 28-07-2018

1958                60 jaar           2018
Katholieke Vrouwen Gemeenschap Weiteveen

De K.V.G. werd in 1958 opgericht en is nog steeds volop in beweging, voor vrouwen van nu, door vrouwen van nu; op zoek naar zingeving en ontwikkeling. Een vereniging die - in een snel veranderende wereld - aandacht heeft voor de rol van vrouwen én mannen, waar altijd plaats is voor ontmoeting en gezelligheid. Op 16 september 1958 werd de vereniging officieel opgericht en aan de opkomst bij verschillende K.V.G.-avonden merken we dat, na 60 jaar, de Katholieke Vrouwen Gemeenschap nog steeds een plek verdient binnen de dorpsgemeenschap.

Samen meedoen aan activiteiten, samen besturen maakt je een vereniging in de ware zin van het woord. Door het bestuur wordt continue gewerkt aan een afwisselend en uitnodigend programma. Naast activiteiten door het hele jaar heen zijn Pasen en Kerstmis terugkerende thema’s, evenals de Nieuwjaarsvisite; ook is er een potje voor Lief en Leed. Voor de komende jaren hopen we dit voort te zetten met nog veel meer mooie en informatieve activiteiten. En natuurlijk is er altijd plek voor nieuwe leden. Kortom een vereniging waar we trots op mogen zijn. Ons 60-jarig jubileum zal dan ook niet onopgemerkt voorbijgaan en met de leden worden gevierd op zaterdag 8 september 2018. Een feestelijke dag die we afsluiten met een gezamenlijke maaltijd en - voor wie dat willen - een eucharistieviering in de kerk.

Met hartelijke groet van het bestuur van de K.V.G.