VOM Groep

organiseert

VASTENWANDELING BARGERVEEN

ZATERDAG 10 MAART 2018

Van harte nodigen we iedereen uit de Vastenwandeling door het mooie natuurgebied Bargerveen in Weiteveen met ons mee te lopen. Het is een sponsortocht. Dat wil zeggen, dat de deelnemers zich laten  sponsoren of zelf een bedrag geven om met de Vastenwandeling mee te mogen lopen; de opbrengst is bestemd voor één van de doelen van de Vastenactie van de Immanuelparochie: projecten van Stichting Omwana Uganda, hulp aan alleenstaande moeders en hun kinderen.

U kunt kiezen uit twee afstanden: 5 of 10 km

De gezamenlijke start is om 10.00 uur, we vertrekken in één groep.

De organisatie stelt het op prijs, dat u zich vooraf aanmeldt, maar ook op 10 maart kunt u zich ook vanaf 9.00 uur aanmelden en inschrijven bij de r.-k. kerk, Zusterweg 19, 7765 AX Weiteveen.

Dankzij sponsoring door diverse bakkers en supermarkten hebben we al vier jaar geen deelnamekosten gevraagd en komt de opbrengst geheel ten goede aan Stichting Omwana Uganda; ook dit jaar hopen wij een beroep te mogen doen op deze middenstanders.

Inschrijfadressen (zie volgende blz..):

Weiteveen:              Marjan Tholen    tel. 0591-303945    olv.parochie@hetnet.nl

Schoonebeek:         Lies Lubbers        tel. 0524-532888    Egp.lubbers@gmail.com

Steenwijksmoer:    Gesina Juurlink    tel. 0524-513755    gesinajuurlink@planet.nl

Nw.-Sch’beek:        Lenie Voppen      tel. 06-44616381    lenievoppen@lijbrandt.nl

Coevorden:             Jan Specken         tel. 06-28090347    jan.francis.specken@gmail.com