VOM Groep

Geplaatst op: 26-01-2017

VASTENACTIE 2018

in de IMMANUELPAROCHIE

Opbrengst en verdeling van het geld over de projecten

In de vastentijd hebben wij net als voorgaande jaren, de Vastenactie gehouden. De actie was wederom een groot succes en dit is mede te danken aan de vrijwilligers die in Schoonebeek, Coevorden en Steenwijksmoer de vastenzakjes ophalen. Jaarlijks gaan zij bij parochianen langs en halen de zakjes voor de Vastenactie op; een mooie traditie die dankzij de vrijwilligers ervoor zorgt dat we als parochie een waardevolle bijdrage leveren aan de landelijke Vastenactie en de eigen projecten binnen onze Immanuelparochie. Ook de vastenzakjes die in de kerk werden ingeleverd en de giften tijdens de collectes zijn natuurlijk van groot belang. Wij willen iedereen die op welke manier dan ook heeft bijgedragen aan het slagen van de Vastenactie hartelijk danken.

Opbrengst Vastenactie 2018

Nieuw-Schoonebeek                                                 €    397,95

Weiteveen                                                                 €    388,69

Schoonebeek                                                             € 1.049,22

Coevorden                                                                 € 3.691,05

Steenwijksmoer                                                         €    469,51

Subtotaal opbrengst geloofsgemeenschappen         € 5.996,42

Vastenwandeling Omwana Uganda                         €    651,55

Totaalopbrengst Vastenactie                                  € 6.647,97

Verdeling van de gelden

Vastenactie Zambia                                                   € 1.246,42

Stichting Bebo                                                          € 1.500,00

Stichting Ananda Bhavan                                         € 1.250,00

Zuster Helena Katebara                                            € 1.000,00

Stichting Omwana Uganda                                       € 1.651,55

Totaal projecten VOM-groep Immanuel                € 6.647,97

€ 20,00 werd door parochianen rechtstreeks overgemaakt naar de Vastenactie.